banner_osmosis_cat

Osmosis – Beu aigua pura i natural, ara a casa teva

A Blue Planet ens preocupem de la teva salut. És per això que volem garantitzar que sempre prenguis la millor aigua. Per aquest motiu et proposem contractar el nostre sistema d’Osmosi per a casa teva. L’Osmosi és un tractament purificant de l’aigua que utilitza una membrana semipermeable osmòtica per aconseguir una aigua pura i amb un número de partícules sòlides molt inferir al que és habitual. Amb aqest sistema de filtratge podem obtenir una aigua lliure d’impureses, de plom i sense sodi ni Cryptospordium, i tot a partir de l’aigua corrent de la teva aixeta. D’aquesta forma incrementem considerablement la nostra qualitat de vida, doncs obtenim una aigua perfecte i òptima per al consum humà.

Per què Osmosi amb Blue Planet? 

Contractar el sistema d’Osmosi de Blueplanet és sinònim de beneficiarte de:

QualitatGarantia de 2 anys en el seu sistema Osmosis

DietesInstal·lació inclosa en el preu

BiberonesPossibilitat de financiació

Servei tècnic propiPlanchas

Cafés y tésServei de manteniment integral

EnfermosExperiència de més de 25 anys en el subministrament d’aigua a empreses i particulares

Beneficis del sistema Osmosi

003_BP_Slide-InfografiaGotAigua-cat

 

 

Blue Planet servei Osmosi

Esquema Osmosis

A Blue Planet t’instalem el nostre sistema de filtratge d’Osmosi en el circuit d’aigua de casa teva. El sistema d’Osmosi està format per una carcassa que conté disseny i protecció, permetent una perfecta instal·lació i funcionament de tot l’equip d’Osmosi inversa en 5 etapes.

ok-blueplanetDimensions: Altura total, 430mm ample, 240mm fondaria, 420mm

ok-blueplanetTemperatura de l’aigua: 5 – 35ºC

ok-blueplanetPressió funcionament 2,5 – 6 bar

ok-blueplanetSalinitat màxima entrada, 2.500 mg/l

ok-blueplanetRebuig de sals, 85% – 90%

ok-blueplanetProducció. 110 l/dia

 

Per a un ús correcte del sistema d’Osmosi de Blue Planet, és important realitzar revisions periòdiques, amb les que es poden evitar futures reparacions d’un cost elevat. En el cas de disposar d’un sistema d’Osmosi ja instal·lat, recomanem realitzar revisions regularment. Això possibilitarà que es puguin detectar deterioraments en el sistema de filtres, detectant pèrdues d’eficiència, desperfectes o altres problemàtiques relacionades amb el propi sistema. A més, un sistema d’Osmosi control·lat i cuidat ens ajuda a poder estar convençuts de beure una aigua en perfectes condicions.

Des de Blue Planet sempre vetllarem per a que puguis gaudir d’una aigua òptima per a una vida sana i equilibrada. Així doncs, amb el sistema d’Osmosi de Blue Planet, la teva aigua sempre serà apta per al consum i per a cuinar, podent servir  per a preparar biberons, per exemple, o per a malalts hepàtics. Sens dubte, la millor solució per a consumir aigua en el millor estat i sempre al millor preu.

Si vols més informació, omple el formulari i nosaltres el trucarem

El vostre nom (obligatori)

El vostre email (obligatori)

Telèfon (obligatori)

Assumpte

El vostre missatge


He llegit i accepto la política de privacitat