BP-Slide-Osmosis-960x256-cat

Descobreix el sistema Osmosi Blue Planet

Què es la Osmosi?

La Osmosi és un tractament purificant de l’aigua que utilitza una membrana semipermeable osmòtica per aconseguir una aigua sense impuresa i amb un nombre de partícules sòlides molt inferior a l’habitual.

Amb aquest sistema de filtratge obtenim, a partir de l’aigua corrent de l’aixeta, una aigua sense impureses, lliure de plom, sense sodi ni Cryptospordium. D’aquesta manera incrementem considerablement la nostra qualitat de vida ja que obtenim una aigua apta per preparar biberons, per planxes de vapor i per aquaris entre d’altres.

Quins són els beneficis de la Osmosi? 

Obtenir aigua de l’aixeta sense impureses ens aporta els següents beneficis:

QualitatObtindrem aigua de la millor qualitat còmodament.

DietesBaixa en minerals, ideal per a les dietes baixes en sodi.

BiberonesAigua perfecta per a biberons.

PlanchasApta per a planxes de vapor, no tindràs que comprar aigua destil·lada.

Cafés y tésPrepara cafès i tes amb sabor natural.

EnfermosAconsellable per a malalts hepàtics i amb altres problemes de ronyons.

Blue Planet Servei Osmosi

Blue Planet t’instal·lem el nostre sistema de filtratge de Osmosi en el circuit d’aigua de casa teva i ens encarreguem de realitzar el manteniment que aquests requereix. Perquè els sistemes d’osmosi funcionin correctament, és imprescindible realitzar un bon manteniment d’aquests, no només canviant els filtres, sinó també repassant-la instal·lació a fons per garantir el seu correcte estat. Encara que la periodicitat d’aquesta dependrà de l’ús que tingui, és de vital importància realitzar revisions del sistema en profunditat, ja que d’aquesta manera evitarem reparacions futures de major cost. Sense les revisions periòdiques el sistema pot perdre part de la seva efectivitat sense que ho notem, degut a un deteriorament progressiu, aquest és difícilment perceptible per els humans.
Amb Blue Planet, una vegada instal·lat, podrà gaudir de la millor aigua amb la tranquil·litat dels nostres controls de seguretat i sense tenir que preocupar-se per el manteniment.

Blue Planet Manteniment Osmosi   

Esquema OsmosisSi ja tens un sistema de filtratge d’osmosi instal·lat, és important que realitzis periòdicament una revisió, no només canviant-li els filtres sinó també revisant la instal·lació a fons. Amb el pas del temps, els sistemes de filtratge d’osmosi poden perdre efectivitat si no es revisen correctament, detectar les parts deteriorades a temps ens pot estalviar costos de reparació importants. A més, també ens aportarà la tranquil·litat de saber que disposem de l’aigua de la millor qualitat en tot moment.
Una de les principals raons per la qual es deteriora el sistema és que la degradació d’aquest es progressiva, de manera que, com el gust varia gradualment, ens acostumem a aquest i no notem la falta de filtratge a l’aigua encara que ens ho estem bevent. Quan el sistema perd part de la seva efectivitat, l’aigua torna a sortir en excés de minerals, deixant de ser apta per a malalts hepàtics, per a cuinar i per a preparar biberons, perdent tots els beneficis que havíem aconseguit amb la inversió. A més, sense ser conscients d’aquesta pèrdua, ja que com hem mencionat anteriorment, aquesta és gradual i molt difícil de detectar.

Per això, a Blue Planet t’oferim la possibilitat de contractar el nostre servei de manteniment, amb la qual aconseguiràs el canvi de filtres i les revisions necessàries per assegurar la qualitat de la seva aigua.

 

Si vols més informació, omple el formulari i nosaltres el trucarem

Nombre (obligatorio)

Teléfono.

Ciudad

Email (obligatorio)

Comentario

He leído y acepto la política de privacidad