Fonts d’aigua per casa

001_Blueplanet_comodoComoditat

Amb el nostre servei de fonts d’aigua a domicili t’oblidaràs de carregar amb l’aigua cada cop que vas a comprar. Ens adaptem al teu horari i al de la teva família.

001_Blueplanet_qualitatQualitat

Gràcies als controls de qualitat i a les auditories per part del prestigiós laboratori Dr. Oliver-Rodés, assegurem una alta qualitat de l’aigua.

001_Blueplanet_salutSalut

La nostra aigua és de mineralització dèbil i baixa en sodi, i està especialment indicada per a persones que segueixen dietes especials, esportistes, nadons…

001_Blueplanet_assessoramentAssessorament

El nostre equip comercial i d’atenció al client t’assessorarà de la millor alternativa perque puguis gaudir de la millor aigua a casa teva amb les millors condicions.

001_Blueplanet_higienitzacioHigienitzacions

Realitzem revisions periòdiques a les fonts per mantenir la qualitat de l’aigua i el bon funcionament de la font. El procés d’higiene comporta el canvi d’aquells elements que requereixen una especial atenció.

001_Blueplanet_versatilVersatilitat

La nostra aigua no només esta indicada per al consum habitual, sinó que també és bona per cuinar, per refrescar-te fent esport, preparar infusions, per alimentació infantil..

.

001_Blueplanet_formatsFonts i Formats

Disposem de les més innovadores fonts del mercat que permeten obtenir aigua freda, natural i calenta i amb dos formats adaptats a les necessitats de cada usuari.

 

Formats i fonts

A BluePlanet disposem d’una amplia gamma de fonts d’aigua amb característiques específiques adaptades per a qualsevol us i àmbit. Les possibilitats que ofereixen les fonts d’aigua Blue Planet permeten que l’usuari pugui gaudir d’aigua freda, calenta o natural amb només un moviment i en el mateix moment.

oasis 

Oasis

És la font per excel·lència amb una altra rendibilitat i amb una funcionalitat d’alta qualitat per a qualsevol casa i cuina. Aquesta font permet un fàcil manteniment i disposa d’un sistema de seguretat que impedeix la acumulació de partícules nocives en el moment del canvi d’ampolles. La seva safata situada sota les aixetes impedeix que caigui aigua al terra, mantenint la cuina sempre neta i sense esquitxades. El color blanc amb la que es presenta és molt adequada per a qualsevol entorn sense distorsionar l’espai on s’ubica. La Oasis està disponible en natural/fred i calent/fred ampliant les opcions i la versatilitat d’ús a la cuina.

oasis 

E-MAX

La font d’aigua Emax destaca per la seva sòlida estructura. La mateixa font incorpora dos espais per a gots de plàstic. També disposa de rodes per facilitar el seu moviment, especialment útil per si es vol traslladar a qualsevol punt de la cuina o casa. Les seves dimensions, en especial la seva amplada, ajuda a la seva ubicació en espais més estrets. La Emax està disponible en Fred/Natural i Fred/Calent, oferint així una varietat i versatibilitat per a qualsevol ús. Els polsadors grans i de diferents colors en funció de l’aigua que s’extregui, facilita el bon ús de la font.

oasis 

F-MAX

La FMAX és un dels models més innovadors de fonts d’aigua dels que disposem a Blueplanet. Combina una gran fiabilitat amb un funcionament extraordinari, sense deixar de banda el disseny. Es tracta d’una de les fonts d’aigua més elegants de la gamma, podent-la combinar en qualsevol espai, sobretot en aquelles cuines més exigents amb dissenys més exclusius. La seva mida permet situar-la en els espais més ajustats, a més la disposició interna del seu posagots permet guanyar espai lateral. La FMAX està disponible en Fred/Natural o bé en Fred/Natural/Calent. Aquesta última opció permet extreure aigua calenta apte per a fer infusions o begudes calentes.

oasis 

Canaletas

La font d’aigua canaletes esta fabricada amb acer inoxidable dotant-la d’una imatge de qualitat i possibilitant la ubicació de la mateixa en qualsevol espai sense distorsionar la estètica del mateix. Disponible en Fred/Natural permet l’emmagatzematge de 3 litres per aigua freda i 2 litres per aigua natural. Incorpora un dispensador de gots opcional, el que et permet poder disposar d’un suport extra en cas que sigui necessari. Les seves dimensions li permeten poder-se ubicar en qualsevol espai.
.

oasis 

Oasis Sobretaula

La oasis sobretaula és la solució perfecte per aquelles cuines i espais en que no es disposa d’espai per ubicar una font de peu, ja que la seva mida reduida permet situar-la en qualsevol suport, ja sigui taula, barra o moble de cuina. Degut a la seva practicitat i fàcil transport permet poder-la moure per tota la cuina i casa, multiplicant les seves possibilitats. La Oasis Sobretaula està disponible en Fred/Natural i Fred/Calent, proporcionant totes les alternatives en funció de l’ús que se li vulgui donar a la font. També te la possibilitat d’incorporar un posagots.

oasis 

Canaletas Sobretaula

La segona referència en sobretaula de Blueplanet, la Cananelas de sobretaula, està disponible en Fred/Natural. El seu disseny quadrat permet ubicar-la en qualsevol espai aprofitant-lo al màxim. Disposa també de la possibilitat d’acoplar posagots. A nivell de dipòsit, porta incorporat un d’aigua freda de 2.6 litres, el que permet disposar d’aigua freda encara que s’hagi acabat la última ampolla. Amb una safata antigoteig desmontable assegura una màxima higiene i facil neteja i manteniment.

 

 

002_BluePlanet_Botella18_9 

18.9L

A BluePlanet disposem d’una botella amb un format de 18.9 Litres ideal per aquelles families amb un alt consum d’aigua diari. Aquest format permet un consum d’aigua durant mes dies sense necessitat de substituir les ampolles amb tanta freqüència. Les ampolles Blueplanet conserven totes les propietats i característiques que fan única l’aigua procedent de la Font del Subirà (Parc Natural del Montseny). Les amopolles de 18.9L de Blueplanet son aptes per a totes les fonts.

oasis 

13L

Les ampolles de 13 litres estan especialment destinades a aquelles families amb un consum més baix d’aigua. Al ser un format més petit, facilita el recanvi de les ampolles per a qualsevol membre de la familia. L’emmagatzematge de l’ampolla requereix de menys espai, ideal per a cuines o cases mes ajustades. Les ampolles de 13 Litres de Blueplanet conservent totes les propietats naturals i minerals de l’aigua del Font del Subirà. Les amopolles de 13L de Blueplanet son aptes per a totes les fonts.

 

ban_aigua_casa_teva

Qualitat Blueplanet

Des de BluePlanet volem oferir als nostres clientes les màximes garanties de qualitat i és per això que des del primer dia tenim cura de la qualitat en tots els processos interns de BluePlanet. Des de que l’aigua surt del manantial, fins que arriba a casa del consumidor final.

loNostra

La nostra aigua

L’aigua BluePlanet procedeix de la Font del Subirà situada al Parc Natural del Montseny. Una de les principals característiques de la nostra aigua és la seva composició, ja que és de mineralització dèbil i baixa en sodi, el que permet al consumidor cuidar-se cada cop que beu aigua.

 

 

qualitat

Qualitat

Per garantir aquesta qualitat i que els nostres clientes gaudeixin de les màximes garanties, formem part de l’Associació de Distribuïdors i Embotelladors d’Aigua en Cooler (ADEAC) i de l’Associació Watercooler Europe, que són les associacions encarregades  de marcar els stàndars de qualitat al sector i que vetllen i tenen cura dels interessos del consumidor final. També passen anualment controls i auditories de qualitat, mitjançant el laborari del Dr. Oliver-Rodés, que és l’encarregat de garantir l’Òptim de qualitat de l’aigua que proveïm a tots els nostres clients.

 

 

higiene

Higiene

Oferim als nostres clients un servei d’higiene i manteniment de les fonts, permetent poder gaudir al consumidor final de l’aigua en les millors condicions durant tota la vida. Aquest procés d’higienització consta de la neteja i canvi dels elements que puguin haber-se desgastat per l’ús de la font i el pas del temps.

 

 

 

Tria el teu Pack

Omple el formulari i nosaltres et truquem

Nom (obligatori)

Telèfon.

Ciutat

Email (obligatori)

Comentari

He llegit i accepto la política de privacitat